Oproep Klantenpanel

GEZOCHT: DEELNEMERS KLANTENPANEL

Kennemer Wonen streeft continue naar verbetering van haar dienstverlening. De mening van u als huurder is heel belangrijk voor ons. U maakt gebruik van onze dienstverlening en kunt ons helpen onze dienstverlening te verbeteren. Om te weten wat er bij onze huurders leeft en wellicht tot nieuwe inzichten te komen, beschikt Kennemer Wonen over een online klantenpanel.

Op dit moment zijn ruim 400 huurders panellid van het online klantenpanel. Het panel krijgt 2-4 maal per jaar een enquête voorgelegd. De onderwerpen die aan bod komen zijn divers. U kunt denken aan Wonen en Zorg, Duurzaamheid, Huurbeleid of de Website van Kennemer Wonen. De resultaten van de enquêtes helpen ons de wensen en verwachtingen van onze huurders in beeld te krijgen, wat mogelijkheden biedt de dienstverlening aan de klant te optimaliseren door deze aan te passen en te verbeteren.

Aanmelden online klantenpanel
Interesse om u als panellid aan te sluiten bij het online klantenpanel? Meldt u dan hier aan als nieuw panellid. Bij voorbaat dank voor uw input. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het panel. Daarnaast zijn hier de resultaten van eerdere enquêtes te vinden.