Benesserlaan 37 in Uitgeest (VERHUURD)

Beschikbaar in de vrije sector* per 15 januari 2019
Reageren is mogelijk tot 26 december 2018

Type woning
Hoekwoning met ruime tuin op het noordoosten

Indeling van de woning
Oppervlakte woonkamer is 27,2 m2
Oppervlakte keuken is 13,9 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 is 16,9 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 is 9,1 m2
Oppervlakte slaapkamer 3 is 7,3 m2
Oppervlakte badkamer is 3,74m2
Oppervlakte slaapkamer 4 17,5 m2
 
Een plattegrond van de woning vindt u hier >

Totale Huurprijs
€ 870,96 (Huurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud.)

Korte omschrijving
De woning heeft vier slaapkamers, een badkamer met toilet, douche en wastafels. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een berging aan de keuken. De woning heeft op het Noordoosten een ruime voor-, zij- en achtertuin waarbij het onderhoud voor de huurder zelf is.

Bijzonderheden
De gehele woning wordt op dit moment gerenoveerd. Keuken, toilet en badkamer zijn vernieuwd en alle wanden zijn gestuukt.

Ter overname
Er zijn geen overnames.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* geldt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u lezen op onze website. Heeft u interesse in de woning dan kunt u dit rechtstreeks aan ons kenbaar maken via het reactieformulier.

*Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 710,68 (kale huur, dus excl. Servicekosten) per maand. Woningbouwverenigingen zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig. Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.