Eilandswal 43 in Alkmaar [VERHUURD]

Beschikbaar in de vrije sector* per 4 februari 2021
Eilandswal 43 in Alkmaar

Reageren is mogelijk tot 28 december 10:00 uur

Type woning: Eengezinswoning

Indeling van de woning:
Oppervlakte woonkamer is 26 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 is 15,4 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 is 6,50 m2
Oppervlakte slaapkamer 3 is 5 m2

Zeer nette woning met drie slaapkamers op een A- locatie! Bouwjaar is 2011. De woning heeft een eigen parkeerplaats. Deze wijk stond vroeger ook wel bekend als het "Rooie Dorp". Inmiddels is het een wijk met veel nieuwbouwhuizen en -appartementen. De historische binnenstad met alle winkels en voorzieningen ligt op steenworp afstand, aan de overkant van het Noordhollandsch Kanaal. Voor voetgangers en fietsers vaart er regelmatig een veerpont over. Centraal in de Schermereilandbuurt vind je een school en een buurtcentrum. Buurtbewoners organiseren regelmatig activiteiten.

Totale Huurprijs: € 927,45 (Huurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud.)

Ter overname
Diverse spullen zijn ter overname waaronder een laminaatvloer op alle verdiepingen en een extra keukenblok.

Interesse?
Heeft u interesse in de woning dan kunt u dit rechtstreeks aan ons kenbaar maken via het reactieformulier. Hierbij dient u tevens uw inkomensgegevens aan te leveren. Wij nodigen alleen woningzoekenden uit die alle gegevens aanleveren en voldoen aan de voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* geldt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden vindt u hier.

*Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 737,14 (kale huur excl. servicekosten) per maand. Woningcorporaties zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig. Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.