Plantenhove 74 in Castricum [VERHUURD]

Beschikbaar in de vrije sector*
Plantenhove 74 in Castricum

LET OP: Dit betreft een huurcontract voor een periode van maximaal 1 jaar. Verlenging is niet mogelijk.

De inschrijving voor deze woning is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.


Type woning:
Ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin. In de woonkamer is een lift aanwezig. De woning is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Korte omschrijving van de woning:
De hal geeft toegang tot de woonkamer. De woning heeft een lichte woonkamer met aansluitend aan de achterzijde een open keuken.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 (voorheen 3, zoals nog op de plattegrond is te zien) ruime slaapkamers en de betegelde badkamer. De zolder is ingericht met een voorzolder met wasmachineaansluiting en extra slaapkamer. Verder heeft de woning een voortuin, brede achtertuin en een aangebouwde berging. In de woonkamer is een lift aanwezig. De woning is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Omgeving
Castricum kenmerkt zich door het dorpse karakter en de kindvriendelijke en groene omgeving. Een plek waar met name (jonge) gezinnen zich snel thuis zullen voelen. De locatie en bereikbaarheid van de woning is uitstekend. In de directe omgeving ligt het duingebied en natuurlijk het strand. De woning is gelegen nabij een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. Deze ruime eengezinswoning die hier wordt aangeboden is een unieke buitenkans, gelegen in het populaire Plantenhove in Castricum.

Indeling van de woning:
Oppervlakte woonkamer met open keuken is 35,13 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 is 22,80 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 is 10,4 m2
Oppervlakte slaapkamer 3 is 10,90 m2
Oppervlakte badkamer is 6,12 m2 (ook voorzien van toilet)

Een plattegrond van de woning vindt u hier.

Huurprijs:
Totale Huurprijs                              € 800,00
(Huurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud)

Ter overname:
Er zijn geen spullen ter overname. De woning wordt leeg opgeleverd.

De keuken wordt vervangen en de tuin wordt gefatsoeneerd.

Helaas hebben wij geen foto’s van de binnenzijde van de woning

Interesse?
Heeft u interesse in de woning dan kunt u dit rechtstreeks aan ons kenbaar maken via het reactieformulier. Hierbij dient u tevens uw inkomensgegevens aan te leveren. Wij nodigen alleen woningzoekenden uit die alle gegevens aanleveren en voldoen aan de voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* geldt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden vindt u hier.

*Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 752,33 (kale huur excl. servicekosten) per maand. Woningcorporaties zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig. Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.

Helaas hebben wij geen foto’s van de binnenzijde van de woning