Zakedijkje 25A - Bergen [INSCHRIJVING GESLOTEN]

Binnenkort beschikbaar in de vrije sector*
Zakedijkje 25A in Bergen NH

De reactietermijn voor deze woning is inmiddels verstreken. Inschrijven voor deze woning is niet meer mogelijk.

De keuken van deze woning wordt nog vernieuwd. Om deze reden is momenteel de definitieve datum voor verhuur nog niet bekend.

Type woning: Appartement met lift op de 1ste verdieping met zonnig balkon op het zuiden (bouwjaar 2006).

Indeling van de woning:
Oppervlakte woonkamer is 33 m2
Oppervlakte open keuken is 5 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 is 14 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 is 13 m2
Oppervlakte Badkamer is 5 m2
Oppervlakte inpandige berging met wasmachine aansluiting is 3,5 m2
Oppervlakte schuur is 7 m2

Een plattegrond van de woning vindt u hier.

Netto huurprijs: € 835,23
Bruto huurprijs: € 860,48

Korte omschrijving:
Het betreft een ruim licht 3-kamer appartement op de 1ste verdieping met zonnig balkon op het zuiden. De keuken wordt nog vóór verhuur door ons vernieuwd. Het complex ligt midden tussen het groen en is gebouwd in 2006. Het complex beschikt over een parkeerkelder. Als bewoner krijgt u de beschikking over 1 parkeerplaats in de kelder. Rondom het complex bevindt zich een fraai aangelegde tuin. Bewoners betalen in hun servicekosten een bedrag voor het onderhoud van deze tuin. Een elektrisch zonnescherm, gordijnrails en kastplanken zijn verplichte kosteloze overnames.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* geldt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u lezen op onze website. Heeft u interesse in de woning dan kunt u dit rechtstreeks aan ons kenbaar maken via het reactieformulier.

*Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 710,68 (kale huur, dus excl. Servicekosten) per maand. Woningbouwverenigingen zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig. Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.