Oostweide

Op 3 januari 2017 is de koopovereenkomst voor de aankoop van 36 huurwoningen aan de Oosterzij in Heiloo ondertekend door Dick Tromp (directeur-bestuurder van Kennemer Wonen) en Arnold Henselman (directeur Henselmans Bouwbedrijf). Henselmans bouwbedrijf en Aannemingsbedrijf Dekker ontwikkelen samen het project Oostweide. Er worden koop- en huurwoningen gebouwd namelijk; 30 driekamerappartementen, 48 tweekamerappartementen, 8 rijwoningen en 17 twee-onder-een-kapwoningen met garage welke eind 2018 gereed zijn. Kennemer Wonen neemt in totaal 36 woningen af. Het betreft 20 tweekamerappartementen en 16 driekamerappartementen.

Planning
Vrijdag 9 juni 2017 is de bouw van fase 1 van start gegaan. De planning is dat de woningen in oktober worden aangesloten op gas, water, elektra, kabel en telefonie. Daarna worden de installaties getest en worden de woningen opgeleverd. De verwachting is dat de sleutels aan de huurders medio november 2018 (week 46) worden uitgereikt.

Verhuur van de woningen
De inschrijving voor de woningen is gesloten. Deze woningen worden als sociale huurwoning verhuurd. De netto huurprijs bedraagt voor de tweekamerwoning € 575,- en voor de driekamerwoning € 597,30 (exclusief servicekosten). De woningen worden aangeboden met een netto huurprijs onder de huurtoeslaggrens en worden toegewezen volgens de regels voor Passend toewijzen zoals deze door de overheid zijn vastgesteld. Dit betekent voor deze woningen dat een maximum verzamelinkomen van u en uw partner van toepassing is van € 41.056,- per jaar (prijspeil 2018). Meer informatie over de woning, de huurprijs, het passende inkomen en de inschrijving vindt u op www.svnk.nl en op deze pagina.

Verhuurfolder en plattegronden
Onderaan deze pagina bij 'Gerelateerde documenten' vindt u een uitgebreide verhuurfolder en de woningplattegronden.
Ook vindt u hier een huurdershandleiding met allerlei praktische informatie.

Meer informatie over de koopwoningen vindt u op www.oostweide.nl.

Woning informatie

Kenmerken

Type
Nieuwbouwprojecten
Status
Gepland
Plaats
Heiloo
Startdatum
medio zomer 2017
Gereed
najaar 2018
Aantal woningen
36
Opmerkingen

Kijk voor de verhuurbrochure en de plattegronden van de woningen bij 'Gerelateerde documenten'.

Samenwerking

Henselmans bouwbedrijf en Aannemingsbedrijf Dekker

Verhuur

De verhuur van de appartementen lopen via SVNK en Passend Toewijzen.

Woningtypes

  • Woningtypes

    20 tweekamerappartementen verhuur

    16 driekamerappartementen verhuur

Gerelateerde documenten

Gerelateerde pagina's