Enquête

Kennemer Wonen doet regelmatig onderzoek om te weten hoe de huurders en woningzoekenden haar dienstverlening ervaren. Dit onderzoek wordt gedaan door KWH in samenwerking met een enquêtebureau. Dit enquêtebureau benadert onze huurders en woningzoekenden zowel overdag als in de avonduren en zelfs in het weekend.

Veel gevraagd over enquête

Klopt het dat ik van jullie een enquête krijg over jullie dienstverlening?

Ja dat klopt. Kennemer Wonen doet regelmatig onderzoek om te weten hoe de huurders en woningzoekenden haar dienstverlening ervaren.

Dit onderzoek doen wij digitaal. Dit betekent dat u een mailtje krijgt met een linkje naar een vragenlijst. We hebben enquêtes over verschillende onderwerpen.  Hierbij moet u denken aan Reparaties, Woning zoeken, Nieuwe woning, Huur opzeggen, Onderhoud, en Contact.

Ik krijg enquêtes over Kennemer Wonen via de e-mail of telefoon. Kan dat worden stopgezet?

Ja, dat kan worden stopgezet. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (072) 8 222 888. Wij zorgen ervoor dat u niet meer benaderd wordt.

Ik wordt gebeld door een extern bureau met vragen over jullie dienstverlening. Mogen jullie mijn gegevens hiervoor aan een marktonderzoeksbureau doorgeven?

Ja dat mag. Het is toegestaan NAW-gegevens van huurders ter beschikking te stellen aan een onderzoeksbureau ten behoeve van eigen onderzoek. Onder de nieuwe privacy wetgeving mogen de gegevens alleen voor het onderzoeksdoel worden gebruikt en niet worden doorverkocht. Daarnaast is het belangrijk dat de gegevens veilig worden gedeeld en opgeslagen. En als de gegevens niet meer nodig zijn dan worden ze vernietigd. Wij hebben daarvoor verwerkersovereenkomsten afgesloten met de bureaus.

Ik heb een enquête ontvangen maar de link werkt niet?

In plaats van op de link te klikken kun u ook het adres van de website die in de e-mail staat kopiëren en plakken in uw internetbalk. Lukt het dat niet dan kunnen er verschillende oorzaken zijn:

1.     U werkt met een verouderde internet browser.
Er zijn verschillende internet browsers zoals Internet Explorer, Chrome, Safari, Opera, Firefox of Edge. Als u de nieuwste versie download heeft u kans dat de link het doet. Bovendien zorgt u met de nieuwste versie dat uw computer weer veiliger is want hoe ouder uw internet browser des te groter de kans op een hack.

2.     Uw instellingen in Windows staan niet goed.
Het gaat dan specifiek om het instellen van de standaard browser. Via deze link kunt u vinden wat u kunt doen om uw instellingen goed te zetten:
https://www.seniorweb.nl/tip/tip-link-in-e-mail-en-of-webpagina-werkt-niet