Tijdelijk werkervaringsplek Junior Wijkconsulent

Werkervaringsplek Junior Wijksconsulent

16 uur per week voor de duur van 12 maanden

Is het jouw droom om in de toekomst als Wijkconsulent aan de slag te gaan? Dit jaar starten we met een werkervaringsplaats in de functie van Junior Wijkconsulent!

ROL JUNIOR WIJKCONSULENT (Omgeving Alkmaar en Bergen)
Als junior Wijkconsulent ben je (mede) verantwoordelijk voor het sociaal beheer in de wijken. Samen met de wijkconsulent en wijkbeheerder ben je aanspreekpunt: de ogen en oren in een wijk. Je weet wat er speelt! Je ondersteunt de wijkconsulent bij het uitvoeren van plannen ter verbetering van wijk- en woonkwaliteit, het begeleiden van individuele bewoners bij leefbaarheidsproblematiek én werkzaamheden bij herstructurerings- en renovatieprojecten. Zo bouwen we samen aan een thuis in de wijk!

Wat heb jij in huis?
• Je bent klantgedreven, betrokken , ondernemend en communicatief sterk.
• Je beschikt of bent bereid (in de toekomst) tot het volgen van een HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (of vergelijkbaar).
•Je bent derde- of vierdejaars student die de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening volgt.
•Je bent in bezit van Rijbewijs B.

bieden wij jou?
• Een toffe tijdelijke ervaringsplek met een dienstverband van 16 uur per week.
• Salarisniveau schaal G conform CAO Woondiensten. Bruto maandsalaris minimaal € 2.933,- (Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.)
• Een reiskostenvergoeding van 100% voor ov, een kostentegemoetkoming voor de auto, fiets en voor thuiswerken.

Interesse?
Zie jij deze werkervaringsplek als mooie stap? En heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 30 januari 2023 op deze vacature door je motivatiebrief en CV te sturen naar HRM@kennemerwonen.nl.

Meer informatie?
Meer weten over deze functie? Neem gerust contact op met Melissa Heuvelman teammanager Sociaal Beheer, via mheuvelman@kennemerwonen.nl of 072 8 222 888.