Aanbod parkeerplaats en garage

Garages en parkeerplaatsen
Bent u op zoek naar een garage of parkeerplaats? Wij verhuren regelmatig garages of parkeerplaatsen in de gemeenten Alkmaar, Heiloo, Bergen, Castricum en Uitgeest. Heel af en toe verhuren wij ook bergingen. De spelregels en het beschikbare aanbod vindt u hieronder.

Huurders voorrang
Huurders van Kennemer Wonen krijgen voorrang op niet-huurders. Huurders van het wooncomplex waar een garage of parkeerplaats bij hoort, krijgen weer voorrang op huurders die ergens anders wonen.

In complexen met een vereniging van eigenaren (VVE) verhuren wij alleen garages of parkeerplaatsen aan de bewoners (huurders en eigenaren). Er zijn uitzonderingen; als deze er zijn, wordt dit in de advertentie aangegeven.

**Huurprijs inclusief of exclusief BTW
Bent u huurder van Kennemer Wonen en woont u binnen een straal van 200 meter van de garage, dan hoeft u geen BTW te betalen. Bent u géén huurder van Kennemer Wonen of woont u verder dan 200 meter van de garage of parkeerplaats, dan betaalt u wel BTW van 21%. De prijzen van de garages die in de lijst hieronder zijn weergegeven is de huur zonder BTW en eventuele servicekosten.

Toewijzing garages en parkeerplaatsen:
De garages of parkeerplaatsen adverteren wij minimaal 7 dagen op onze website. U kunt reageren door het invullen van het reactieformulier. Alleen volledig ingevulde formulieren nemen wij in behandeling. De dag na sluiting van de advertentie selecteren wij door middel van loting een kandidaat. Daarbij hebben huurders dus voorrang op niet-huurders. Met de kandidaat huurder nemen wij contact op. Bent u niet de kandidaat huurder geworden? U kunt natuurlijk wel weer reageren op een andere garage of parkeerplaats die beschikbaar is. Wij houden geen wachtlijsten bij. 

         

ADRES

PLAATS

TYPE

PRIJS PER MAAND

BESCHIKBAAR VANAF

Maasstraat 49 Alkmaar Garage € 80,74** Beschikbaar vanaf 7 juni (onder voorbehoud)

ADRES

PLAATS

TYPE

PRIJS PER MAAND

 
Momenteel geen aanbod - Parkeerplaats € 57,86** -

ADRES

PLAATS

TYPE

PRIJS PER MAAND

BESCHIKBAAR VANAF

Momenteel geen aanbod - Bergingskast € 5,33  -

* Alleen beschikbaar voor huurders van een adres aan Lage Weide nr. 82 t/m 140

Reactieformulier Garage/parkeerplaats/berging
LET OP: Vul dit formulier alléén in voor een adres dat in het overzicht hierboven staat vermeld.
Op andere reacties via dit formulier ontvangt u geen bericht.