sleutels inleveren bij een huuropzegging

De sleutels van alle toegangsdeuren, de berging, het balkon en de brievenbus levert u uiterlijk in op de laatste huurdag. U levert de sleutels tijdens de eindopname in bij de medewerker vastgoedkwaliteit.

Veel gevraagd over sleutels inleveren bij een huuropzegging

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

Kunt u de sleutels niet op tijd inleveren? Dan ontstaat er een probleem, de nieuwe huurder ontvangt dan namelijk niet op tijd de sleutels van de woning.

Neem daarom zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of er mogelijkheden zijn om de sleutels later in te leveren. De kosten van het te laat inleveren van de sleutels zullen wij bij u in rekening brengen. Houdt er rekening mee dat deze kosten hoog kunnen oplopen. 

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Alle sleutels van de woning overhandigt u op de laatste huurdag tijdens de eindopname aan de medewerker vastgoedkwaliteit.

De binnendeur-, raamboom- en kastsleutels laat u achter in de deuren en ramen van de woning.

Sleutels van een garagebox of berging moet u op ons kantoor inleveren, u ontvangt hierover meer informatie in de bevestiging van de huuropzegging.

Ik heb mijn huur opgezegd. Er ontbreken sleutels. Wat nu?

De kosten van de ontbrekende sleutels brengen wij bij u in rekening.

U kunt u de ontbrekende sleutels zelf bij laten maken. Als het gecertificeerde sleutels zijn, dan moet Kennemer Wonen deze sleutels bestellen, de kosten brengen wij bij u in rekening.

U moet er in dit geval wel voor zorgen dat de hele set sleutels tijdens de eindopname compleet is.