Coronavirus en de richtlijnen van Kennemer Wonen - Verlengd t/m 28 april

Actueel 1 april 2020

De overheid heeft aangekondigd dat de reeds geldende maatregelen worden verlengd t/m 28 april. Dat betekent voor de diensverlening van Kennemer Wonen dat onderstaande maatregelen gelden t/m 28 april.

De informatie op deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

De Rijksoverheid heeft een dringende oproep gedaan om per direct extra maatregelen te nemen t/m 6 april om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Kennemer Wonen werkt hieraan vanzelfsprekend mee. We doen wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Hieronder leest u wat dat betekent.
De aannemers en partners waar wij mee samenwerken, zijn op de hoogte van onze richtlijnen en volgen ook de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij zijn alleen telefonisch en digitaal bereikbaar
U kunt alleen zaken telefonisch of online regelen met Kennemer Wonen. Kennemer Wonen is telefonisch bereikbaar op (072) 8 222 888 en digitaal via www.kennemerwonen.nl .

Kantoor gesloten voor bezoek t/m 28 april
Ons kantoor is gesloten t/m 28 april.
Dit betekent dat u ons geen bezoek kunt brengen op kantoor. Vragen stellen of (reparatie)verzoeken indienen, kan telefonisch of via onze website.

Thuiswerken door medewerkers
Onze medewerkers werken vanuit huis. Het kan gebeuren dat er, door zieke medewerkers, of nieuw aangekondigde maatregelen, minder collega’s beschikbaar zijn voor uw vragen of verzoeken.

Een afspraak bij u thuis gaat, in principe, gewoon door
Heeft u een afspraak bij u thuis, bijvoorbeeld voor een reparatie? Dan gaat de afspraak in principe gewoon door. Wel vragen wij of u vooraf of u griepklachten heeft of dat u in een risicogebied bent geweest of behoort tot een kwetsbare doelgroep. In dat geval plannen wij of de aannemer in overleg met u een nieuwe afspraak in.

Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand
Ontstaat er een situatie waarin bezoek van (een van) onze medewerker(s) noodzakelijk is, dan handelen zij volgens het advies van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen:

  • Bij verkoudheid, hoest of koorts komen onze medewerkers niet langs;
  • Geen handen schudden;
  • Gepaste afstand houden (2 meter van de gesprekspartner);
  • Was je handen regelmatig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

Reparaties kunnen vertraging oplopen
Onze medewerkers en onze aannemers en partners volgen de richtlijnen van het RIVM. Het kan gebeuren dat er, door zieke medewerkers, minder mensen beschikbaar zijn om naar afspraken te komen.

Een afspraak bij ons op kantoor gaat niet door.
Ons kantoor is gesloten t/m 28 april.

Vragen?
Neem telefonisch of digitaal contact met ons op. Op de website van het RIVM (www.rivm.nl) leest u de laatste ontwikkelingen over het Coronavirus en de meest gestelde vragen en antwoorden.