Nieuws

Meldkamer slecht bereikbaar vanwege enorme drukte

Vanwege de enorme regenval krijgt onze meldkamer heel veel meldingen binnen. Het is ontzettend druk aan de telefoon. Zij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan. Heeft u een spoedgeval? Bel de meldkamer op (072) 8 222 888 en blijf aan de lijn. 

Gratis en op maat advies van Energiecoach in Alkmaar

Er zijn genoeg kleine aanpassingen die u thuis kunt doen om energie en kosten te besparen, zónder dat het veel geld en tijd kost. Maar welke tips zijn voor u van toepassing? De energiecoach geeft u gratis telefonisch advies op maat. Zelfs wanneer u al energiebewust bent, geeft de energiecoach nieuw inzicht.

Goed voorbereid op een aardgasvrije toekomst

Wonen verduurzaamt de komende 5 jaar nog eens 1.100 huurwoningen. Kennemer Wonen is één van de voorlopers als het gaat om het verduurzamen van haar huurwoningen. Jaren geleden is al begonnen met het investeren in duurzaamheid. Dat werpt nu zijn vruchten af. 

In gesprek met bewoners in Heiloo

Welzijnsorganisatie Trefpunt Heiloo en Kennemer Wonen hebben de handen ineengeslagen om bewoner van de Vinkenbaan en De Gouwe Boom in Heiloo beter te leren kennen. Door met elkaar in gesprek te gaan horen we wat er leeft in de straat, wat bewoners graag zien veranderen in de wijk.

Laat woningcorporaties hun werk doen. Schaf de verhuurderheffing af!

Jaarlijks betaalt Kennemer Wonen ruim € 11,5 miljoen aan verhuurderheffing. Geld van onze huurders, dat rechtstreeks naar Den Haag gaat. Met dat geld zouden wij veel meer woningen kunnen bouwen. Bekijk de oproep van Krista Walter en wethouder Klaas Valkering voor het afschaffen van de verhuurderheffing.

Ecologische voetafdruk Kennemer Wonen

Als Duurzame Thuisgever zijn wij al langere tijd bezig om onze CO2-uitstoot te verminderen. In deze infographic hieronder laten we zien hoe de ecologische voetafdruk van Kennemer Wonen eruit ziet. Wat er aan CO2-uitstoot is gereduceerd en wat er nog moet gebeuren.

Informatiepagina April 2021

Deze week verschijnt de informatiepagina van Kennemer Wonen in de lokale huis-aan-huis bladen.
Met een enthousiast interview met bewoners van de Verspyckweg in Bergen aan Zee, over hoe zij omgaan met duurzaamheid,