Nieuws

Heel blij met haar verhuizing

Na 57 jaar in een eengezinswoning te hebben gewoond is mevrouw de Bruin een paar maanden geleden verhuisd naar een gelijkvloers appartement in Oudorp. Spijt van de verhuizing heeft mevrouw De Bruin totaal niet. “Ik vind het hier fantastisch en hoop dat ik hier nog heel lang mag genieten.”

Terugblik op 2022

2023 is inmiddels van start gegaan. Een mooi moment om nog eens terug te kijken op de resultaten van afgelopen jaar. U vindt dit overzicht van 2022 deze week in de lokale huis-aan-huis-bladen, of bekijk hem hier online!

Besparen op uw energierekening? Doe dat op een brandveilige manier!

Besparen op energie- en gasverbruik is voor veel mensen heel belangrijk. Sommigen bedenken allerlei creatieve oplossingen om te koken of om hun huis te verwarmen. Maar deze zijn zeker niet altijd veilig. Wilt u weten wat u beter niet en juist wel kunt doen om de energierekening te verlagen? Wij zetten het op een rij.

Samenwerking met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven

Vanaf 1 januari 2023 werkt Kennemer Wonen samen met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven voor het onderhoud aan de cv-ketels en de mechanische ventilatiesystemen in haar woningen. Op donderdag 22 december zijn daarvoor officieel de handtekeningen gezet. Onder het genot van een glas (alcoholvrije) champagne en oliebollen is de samenwerking beklonken!

Informatiepagina December 2022

Deze week verschijnt de laatste informatiepagina van 2022 in de lokale huis-aan-huis-bladen. Daarin lees je meer over de aansluiting van 87% van ons woningbezit op zonne-energie, brandveilige kerstbomen in onze woongebouwen, de bouw van 48 sociale huurwoningen op Duin & Bosch en meer! Je vindt hem in de brievenbus, of lees hem hier online. Fijne feestdagen!

Bouw 48 sociale huurwoningen Duin & Bosch in volle gang

De eerste verdiepingsvloeren zijn gelegd, tijd voor een officieel moment De contouren van de 48 betaalbare huurappartementen op Duin & Bosch worden nu echt zichtbaar. Tijd voor een officieel moment. Dinsdagmiddag 6 december waren betrokken partijen a...

Fijne Sinterklaasavond

Maandag 5 december zijn wij geopend van 8.30 uur tot 16.00 uur in verband met Sinterklaasavond. Wij wensen u fijne avond! U vindt veel informatie op onze website, en kunt hier zaken online regelen . Voor spoedreparaties belt u naar (072) 8 222 888. ...

Bijeenkomsten 'samen de winter door' over energiebesparen op 19 november

Bezoek een bijeenkomst over energiebesparen bij u in de buurt op 19 november om 13.00 uur!
Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. De Nederlandse energiecoöperaties komen daarom in actie. Tijdens bijeenkomsten met de titel ‘samen de winter door’ delen zij hun kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen.

Informatiepagina november 2022

De informatiepagina van november is uit! Met nieuws over doorstroming, een interview met een bewoner van de Kennedyboulevard, woonfraude, energie bespaartips en meer! U vindt hem huis-aan-huis in uw brievenbus, of lees hem hier online!

Gestegen energiekosten en gedaalde koopkracht. Tips en advies.

Het is het gesprek van de dag: de hoge energiekosten en veel Nederlanders die zich zorgen maken of ze de energierekening aankomende winter nog wel kunnen betalen. Door de inflatie is het dagelijks leven voor iedereen fors duurder geworden. De koopkracht is voor iedere inwoner van Nederland flink gedaald. 
De overheid heeft een maatregelenpakket samengesteld om de koopkracht te compenseren. Dit pakket gaat in per 1 januari 2023.