Nieuws

Geslaagden, gefeliciteerd!

Vorige week ontvingen de scholieren in de eindexamenklassen van de middelbare scholen hun eindexamenuitslag. Daarom trokken onze collega’s de wijk in om de geslaagden in onze woningen persoonlijk te feliciteren met hun diploma en gaven een belangrijke boodschap mee.

SM Post Geslaagden (4)

Jaarverslag Kennemer Wonen 2023: Op koers naar 2030

Ons jaarverslag staat online! Hiermee geven we een terugblik op 2023; een jaar met een flink aantal mooie resultaten. We leverden 88 nieuwbouwwoningen op en namen er aanvullend 124 in aanbouw. Waardevol ook dat het project G’oud in Ouddorp is gestart. Een (t)huis voor iedereen, daar werken we dagelijks samen met onze partners aan.

1000000977 (1)

Nieuwe fase voor bouw sociale huurwoningen in Groet en Schoorl

Een nieuwe fase voor de ontwikkeling en bouw van totaal 43 sociale huurwoningen in Groet en Schoorl. Wethouder Yvonne Roos-Bakker en Krista Walter, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen zetten hun handtekening onder de anterieure overeenkomst, waarin afspraken zijn gemaakt over de ontwikkeling van beide nieuwbouwprojecten.

Yvonne Roos Bakker En Krista Walter Op Locatie In Groet

Kennemer Wonen stopt samenwerking met NHDA

Kennemer Wonen is in 2021 een samenwerking aangegaan met de Noord Hollandse Duurzaamheids Alliantie (NHDA) voor de verduurzaming van 325 woningen. Recent hebben wij besloten om deze samenwerking te beëindigen. Wij hebben eind 2023 extern onderzoek laten uitvoeren naar administratieve onregelmatigheden. Het onafhankelijke onderzoek heeft bevestigd dat er door NHDA niet conform afspraken is gehandeld.

Bouwhelm En Materialen

Informatiepagina juni 2024

Deze week verschijnt de informatiepagina van Kennemer Wonen weer in de lokale huis-aan-huis-bladen.
Met deze keer aandacht voor een aantal nieuwbouwprojecten, een tuinwedstrijd in Uitgeest, verduurzaming in Castricum, informatiemarkt in Heiloo en meer! Lees hem hier online.

Kennemer Wonen Informatiepagina Juni 2024

Informatiemarkt 19 juni - Zorg om een ander

Woont u in Heiloo en maakt u zich wel een zorgen over kwetsbare mensen in uw buurt? Kom dan naar de informatiemarkt op woensdagavond 19 juni van 19.15 uur – 21.30 uur.. Op deze avond vertellen verschillende zorg- en welzijnspartners wat ze doen en bij wie u terecht kunt als u zich zorgen maakt over uw buren.

20220921 110858

Gemeenten en Kennemer Wonen ondertekenen Convenant voor Toekomstbestendige Woningbouw

De gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo hebben samen met Wooncorporatie Kennemer Wonen het convenant Toekomstbestendige Woningbouw ondertekend. Dit convenant stelt doelen in de woningbouw voor energie, circulariteit, klimaatadaptatie, natuurinclusiviteit, mobiliteit en een gezonde leefomgeving. De ondertekening vond plaats in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Heereweg in Schoorl.

Ondertekening Convenant Toekomstbestendig Bouwen Nina En Krista.1

Woningen voor mensen met onbegrepen gedrag in Heiloo klaar voor gebruik

Op 17 mei zijn er in de gemeente Heiloo twee woningen opgeleverd aan de Kanaalweg 7-9. Deze zijn bestemd voor mensen die niet goed functioneren in een reguliere woonomgeving. Ze bieden de bewoners een kleinschalige en laagdrempelige leefomgeving met zo min mogelijk prikkels. Vanuit deze stabiele basis leren zij om zelfstandig te wonen en blijft de leefbaarheid in de buurt gewaarborgd. In het Pact ‘Wonen met ondersteuning regio Alkmaar’ staat dat er in de regio Alkmaar huisvesting voor mensen met onbegrepen gedrag geregeld moet worden.

Woningen Kanaalweg

Wilt u elektrisch koken?

Elektrisch koken wordt steeds populairder. Het is namelijk een slimme keuze, helemaal in combinatie met zonnepalen. Elektrisch koken is een efficiënte en veilige manier van koken. Kookt u nog niet elektrisch, maar wilt u dit wel?  Kennemer Wonen verzorgt de aanpassing voor u.

Elektrisch Koken