Hoogste punt nieuwbouw 48 sociale huurwoningen Duin en Bosch in Castricum

Vlaggen uit voor bereiken hoogste punt nieuwbouw 48 sociale huurwoningen Duin en Bosch in Castricum.
Deze week is het hoogste punt van de  nieuwbouw van de 48 sociale huurwoningen op Duin en Bosch in Castricum bereikt. De vlaggen van Kennemer Wonen en
Tervoort Egmond hingen in de top. Jos Engels, ontwikkelmanager van Kennemer Wonen, stond kort stil bij de geschiedenis van het project en complimenteerde alle medewerkers met de snelle bouw. Dit werd gevierd met koffie en gebak op de bouwplaats.

48 duurzame sociale huurwoningen 

Tervoort Egmond realiseert voor Kennemer Wonen op Duin en Bosch 48 sociale huurwoningen in twee gebouwen van vier lagen.  De woningen zijn duurzaam en worden Nul-Op-de-Meter (NOM). Het energieverbruik voor verwarming en eigen verbruik wordt opgewekt door zonnepanelen. De omgeving wordt ingericht als een duingebied; de nieuwe paden sluiten aan op het bestaande wandelpad richting de duinen. Naar verwachting zijn de woningen eind 2023 gereed en kunnen de sleutels worden uitgereikt aan de nieuwe bewoners. 

Bent u 65 jaar of ouder en huurt u op dit moment een woning in Castricum?
De appartementen worden met voorrang aangeboden aan huurders van Kennemer Wonen in de plaats Castricum die 65 jaar of ouder zijn en in het volgende type woning wonen: een (eengezins)woning waarbij de slaapkamer op een andere verdieping ligt dan de badkamer, keuken en woonkamer. Of een appartement dat u alleen kunt bereiken met trap. Voldoet u aan deze voorwaarden en heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over het project vindt u op de projectenpagina van Duin & Bosch.


Koffie en gebak voor alle medewerkers op de bouwplaats van Duin & Bosch in Castricum bij het bereiken van het hoogste punt.