Magentazorg ontvangt sleutels Nieuw Varne in Heiloo

Kennemer wonen overhandigt sleutels aan Magentazorg van appartementen in Nieuw Varne

Kennemer Wonen heeft voor Magentazorg een woongebouw met 31 intramurale tweekamer-appartementen en een wijkservicepunt gerealiseerd. Deze appartementen zijn gebouwd volgens het concept 'Beschermd Wonen' voor mensen met een ondersteuningsvraag. Marcel Rosendaal, manager vastgoed en technisch beheer bij Magentazorg, is enthousiast over de oplevering van dit project in Nieuw Varne te Heiloo. “Samen met Kennemer Wonen zijn woningen gerealiseerd die volledig aansluiten op zorg anno nu en later. Mensen met een zorgvraag, in welke mate dan ook, willen zich vooral thuis voelen in een woning. Daar dragen we nu hopelijk letterlijk een steentje aan bij”.

Samenwerking met Kennemer Wonen
Naast de appartementen voor Magentazorg bevinden zich in dit gebouw zes driekamerappartementen. Deze zorgappartementen worden met voorrang verhuurd aan mensen met een zorgindicatie (CIZ), waarbij echtparen met beiden een zorgindicatie, voorrang hebben. Dick Tromp, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen zegt hierover: “Kennemer Wonen vindt het belangrijk om voldoende betaalbare woningen in prettige wijken te hebben voor die mensen die het nodig hebben. Om dat te realiseren werken we veelvuldig samen met organisaties die een rol spelen bij wonen, welzijn en zorg, zoals Magentazorg. Daar is dit project een prachtig voorbeeld van,” sluit hij af.

Overhandiging sleutel Magentazorg Nieuw Varne

Op de foto v.l.n.r.: Marcel Rosendaal (manager vastgoed & technisch beheer Magentazorg), Marleen Jaspers (wijkmanager Magentazorg), Dick Tromp (directeur-bestuurder van Kennemer Wonen).