U kunt veel zelf regelen via Mijn Kennemer Wonen.

Nieuws

Kennemer Wonen verduurzaamt wagenpark

Kennemer Wonen heeft deze week een volgende stap gezet in de verduurzaming van haar eigen bedrijfsvoering. Woensdag 31 mei zijn acht volledig elektrische auto’s afgeleverd, waarmee het eigen wagenpark van Kennemer Wonen volledig is verduurzaamd.

Twintig nieuwe woningen voor Rivierenbuurt in Oudorp Alkmaar

Sinds deze week is Alkmaar twintig nieuwe woningen en huurders rijker. Het afgelopen jaar heeft Kennemer Wonen verouderde garageboxen op locatie vervangen door twintig grondgebonden woningen. Inmiddels zijn de woningen opgeleverd en zijn bijna alle sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners. Krista Walter, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen overhandigde de sleutels aan mevrouw de Graaf, één van de blije huurders aan de Waalstraat in Alkmaar.

Informatiepagina Mei 2023

Deze week verschijnt de informatiepagina van Kennemer Wonen weer in de lokale huis-aan-huis-bladen. Met aandacht voor de aansluiting van 280 woningen op het warmtenet van HVC, het werkbezoek aan twee woonvormen voor ouderen, de start van de bouw in Vroonermeer-Noord, zijn twee bewoners van Woongroep Feniks aan het woord, en meer!