planmatig onderhoud

Iedere woning heeft onderhoud nodig, zodat u prettig kunt blijven wonen. Niet alleen u als huurder kunt hier een steentje aan bijdragen. Ook Kennemer Wonen zorgt ervoor dat uw woning goed wordt onderhouden. Als we in een complex of een groep woningen aan de slag gaan, spreken we van planmatig onderhoud.

 

 

Veel gevraagd over planmatig onderhoud

Hoe werkt het planmatig onderhoud?

Jaarlijks beoordeelt Kennemer Wonen een deel van haar woningen op bouwkundige onderhoudsstaat. Indien onderdelen van de woning niet meer voldoen aan de minimale eisen dan wordt planmatig onderhoud voor het daaropvolgende jaar ingepland. Hierbij kijken we altijd naar een zo efficiënt mogelijke clustering van werkzaamheden, zodat wij u als bewoner zo min mogelijk tot overlast zijn tijdens de uitvoering van werkzaamheden.

Wanneer krijg ik een nieuwe CV ketel?

Ketels worden vervangen als een eventuele reparatie hoger is dan een bepaald bedrag. Het onderhoudsbedrijf neemt dan zelf contact op met Kennemer Wonen.

Ketels worden planmatig vervangen met een leeftijd van 15-18 jaar. Als binnen een complex ketels vervangen gaan worden is het niet zo dat alle ketels vervangen worden. Er kan sprake zijn van verschillende bouwjaren.

U ontvangt van ons automatisch een bericht als wij uw ketel planmatig gaan vervangen. Op onze website kunt u aan het begin van elk jaar ook een overzicht vinden van de planmatige werkzaamheden die dat jaar plaats vinden. Staat uw straat of woning er niet bij? Dan wordt er geen planmatig onderhoud uitgevoerd.

Wat is een meerjarenonderhoudsbegroting?

Een meerjaren onderhoudsbegroting is een overzicht van het planmatig onderhoud voor meerdere jaren.

Ik heb problemen na planmatig onderhoud gekregen. Wat kan ik doen?

U kunt contact opnemen met Kennemer Wonen via telefoonnummer (072) 8 222 888. Leg uw vraag aan ons voor. Samen met de aannemer kijken we naar een mogelijke oplossing.

Welk planmatig onderhoud wordt er dit jaar uitgevoerd?

Klik hier voor het planmatig onderhoud van dit jaar.