Duc van Tol in Limmen - Inschrijving van 1 t/m 14 augustus

Tegen de kern van Limmen, op de Zandzoom, realiseert HSB Bouw een prachtig gasloos en appartementencomplex ‘Duc van Tol’ met daarin 18 drempelloze en energiezuinige appartementen voor Kennemer Wonen.

Er komen in totaal 18 sociale huurappartementen; 10 driekamer-en 8 twee kamerappartementen. ‘Doorstromers’ die een eengezinswoning binnen de sociale huur achterlaten in de gemeente Castricum, krijgen voorrang voor deze appartementen.

Heeft u interesse?
Vanaf donderdag 1 augustus t/m woensdag 14 augustus kunt u reageren via de website van Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland (SVNK) www.svnk.nl. Driekamer-appartementen vindt u onder adres Berkenlint 14, de tweekamer-appartementen onder Berkenlint 20.

Toewijzingscriteria
De appartementen worden met voorrang toegewezen aan ‘doorstromers’. Om met voorrang in aanmerking te komen, gelden de volgende toewijzingscriteria:
- U laat een ééngezinswoning van een sociale verhuurder leeg achter in de gemeente Castricum
- U staat ingeschreven bij SVNK
- Uw huishoudinkomen is niet hoger dan € 38.035,-

De appartementen worden verhuurd voor een huurprijs van € 651,-(drie-kamer) en € 607,- (tweekamer) per maand excl. servicekosten van +/- € 30,00 per maand. De woningen zijn drempelloos, energiezuinig en het complex wordt voorzien van zonnepanelen. De verwachte oplevering van de appartementen is halverwege november 2019.