Eerste Groenelaan in Castricum - Inschrijving van 18 t/m 25 september

Op het terrein aan de Eerste Groenelaan, naast de Paulusschool, komen vijftien sociale en duurzame huurwoningen. Het worden grondgebonden huizen voor één- en tweepersoonshuishoudens.

De woningen
De woningen worden volledig energieneutraal opgeleverd en krijgen geen gasaansluiting. Ze worden voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, extra isolatie, en infiltratiekratten in de grond zodat regenwater niet hoeft te worden afgevoerd en wordt toegevoegd aan de grond waardoor er minder verdroging optreedt.

Heeft u interesse?
Vanaf woensdag 18 t/m woensdag 25 september om 08.00 uur kunt u reageren via de website van Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland (SVNK) op www.svnk.nl. Ga hiervoor naar de advertentie Eerste Groenelaan 70-84.

Let op; er worden 10 woningen de komende 2 jaar gebruikt voor wisselwoningen voor ons project aan de Poelven. Dat betekent dat wij nu 5 woningen aanbieden voor reguliere verhuur.

De woningen worden naar verwachting in november 2019 opgeleverd en verhuurd voor een huurprijs van maximaal € 607,- per maand.

Uitgebreide informatie over het project vindt u op de projectpagina.