Nu aangeboden: 14 appartementen in Polderhof in Oudorp!

Vanaf vandaag bieden wij de 14 huurappartementen van het project Polderhof in Oudorp aan via het SVNK. In Oudorp vindt u nog een gezellig dorpse sfeer terwijl het vlak bij het centrum van Alkmaar ligt. Het project Polderhof bestaat uit huur- en koopappartementen. De appartementen worden eind juni, begin juli 2016 opgeleverd. De huurappartementen van Kennemer Wonen liggen op de eerste en tweede verdieping van woongebouw Polderhof. Onder de appartementen komen een grote supermarkt, een bibliotheek en verschillende winkeltjes.

Indeling
De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u openslaande deuren naar het balkon. Vanwege de inspringende balkons heeft u een optimale lichtinval in de woning.

Elk appartement heeft twee slaapkamers (gemiddeld 12.8 m2 en 10 m2) en een ruime badkamer (6 m2 en zonder tweede toilet). In het appartement heeft u een inpandige berging waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen. Op de eerste verdieping bevinden zich de fietsenbergingen. Met uitzondering van de twee appartementen Absdale 14 en 28, deze hebben alleen de inpandige berging.

Via de advertentie kunt u reageren op de appartementen. U kunt reageren via www.SVNK.nl tot 31 mei 2016 10.00 uur. De eerste 14 kandidaten die het langst staan ingeschreven krijgen van ons een uitnodiging voor een intake gesprek. De kandidaat die het langst staat ingeschreven mag als eerste kiezen.

De huurprijs bedraagt € 726,28 per maand. Dit is inclusief € 37,60 servicekosten.

De appartementen worden aangeboden met de geldende passendheidsregel.

Op www.rijksoverheid.nl vindt u meer informatie over passend toewijzen en de nieuwe Woningwet. Reageer alleen op de appartementen als u er werkelijk wilt wonen en u aan toewijzingseisen voldoet!

Verhuurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud!