Samenwerking met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven

Samenwerking met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven voor onderhoud aan cv en mechanische ventilatie

Vanaf 1 januari 2023 werkt Kennemer Wonen samen met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven voor het onderhoud aan de cv-ketels en de mechanische ventilatiesystemen in haar woningen. Op donderdag 22 december zijn daarvoor officieel de handtekeningen gezet. Onder het genot van een glas (alcoholvrije) champagne en oliebollen is de samenwerking beklonken!

De afgelopen periode is een zorgvuldig selectietraject doorlopen onder begeleiding van Trevian Inkoopmanagement. Dat heeft geresulteerd in goede afspraken met Gasservice Noordholland en Bonarius Bedrijven, die onze huurders vanaf 1 januari niet in de kou laten zitten.

Beide bedrijven zorgen al jarenlang voor een warm (t)huis bij hun klanten. Dankzij de nieuwe samenwerking zorgt Kennemer Wonen ervoor dat onze huurders ook de komende jaren de service kunnen verwachten die zij van ons gewend zijn.

Huurders van onze woningen in Alkmaar, Bergen, Schoorl, Groet en de Egmonden kunnen vanaf 1 januari voor onderhoud en storingen terecht bij Bonarius Bedrijven.
Huurders van onze woningen in Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Akersloot en Marken Binnen bellen vanaf 1 januari naar Gasservice Noordholland.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!


Op de foto (vlnr): Rene van der Wijst (Directeur Gasservice Noordholland BV), Martin Korbijn (Projectmanager duurzame techniek Gasservice Noordholland BV), Krista Walter (directeur-bestuurder Kennemer Wonen), Renzo van Heusden (Algemeen directeur Bonarius Bedrijven), Jeroen Smolders, (Operationeel directeur Bonarius Bedrijven)