ideeën leefbaarheid

Kennemer Wonen heeft een budget voor leefbaarheid. Met bewoners overleggen we wat er nodig is en zijn we ervoor verantwoordelijk dat de leefbaarheid in de wijk verbetert. Heeft u een idee? Geef het bij ons aan. U leeft tenslotte in de wijk en weet waar behoefte aan is.

Veel gevraagd over ideeën leefbaarheid

Wat is leefbaarheid?

Algemeen

Leefbaarheid is een breed begrip. Het betekent dat het wonen in de wijk en de woning zo plezierig mogelijk moet zijn. Samen met u als bewoners zijn we hier verantwoordelijk voor.

Onze (sport)club, school of vereniging verzamelt oud papier? Mogen wij het oud papier bij Kennemer Wonen ophalen?

Algemeen

Ligt de (sport)club, school of vereniging in één van de gemeenten waar Kennemer Wonen actief is en kun jij ons oud papier en karton hiervoor gebruiken?Laat het ons weten als je dit geregeld op wilt komen halen! Dan zorgen wij ervoor dat het netjes klaarstaat.

Werken aan leefbaarheid. Hoe doet Kennemer Wonen dat?

Algemeen

Als het om de leefbaarheid in een wijk gaat, willen we graag met de bewoners van die wijk het gesprek aangaan. Samen overleggen we wat er nodig is en zijn we ervoor verantwoordelijk dat de leefbaarheid in de wijk verbetert. U leeft tenslotte in de wijk en weet waar behoefte aan is.

Ik wil de leefbaarheid van mijn wijk verbeteren. Wat kan ik doen?

Algemeen

Als u een idee heeft om de leefbaarheid in uw wijk te verbeteren, dan gaan we graag met u in gesprek. U kunt uw idee aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar info@kennemerwonen.nl.